”Unde-i credință acolo e iubire, 
Unde-i iubire acolo e pace,
Unde-i pace acolo e binecuvântare… ” – un citat de pe peretele din casa bunicilor. 

O nunta deosebita, doi miri superbi. Va  prezentam povestea de iubire dintre Sabina & Silviu, doi tineri frumoși care zile trecute au  pășit in fata altarului si drumurile lor sau unit pentru tot restul vieții. 
Alai mare si distracție a fost la nunta lor. Silviu si Sabina au ales sa incepa nunta in stil tradițional.  La biserica din Felmer (Fagaras) s-au prezentat in costume populare, chiar si nasii impreuna cu cavalerii si domnișoarele de onoare au respectat codul vestimentar al tradiției din acea zona. Ei bine, asta înseamnă sa fii cu adevărat roman. 
Pregătirile de dimineață au decurs  cu emoții pentru mirii noștri. 
Dimineața l-am surprins pe Silviu emoționat, pregătind ultimele detalii ale nuntii lor. Pe urma, dupa cum este data traditia, am pornit spre casa nașilor. 
Dupa, cum este si evident, am ajuns si acasa la Sabina, mai exact la casa bunicilor din Felmer. O casuta frumoasa si primitoare. Sabina ne-a intampinat cu zambetul pe buze, era foarte fericita, extrem de emoționata si radia de frumusete  in acea minunata vestimentație populara. 

Sotul ei, Silviu a intampinat-o la poarta cu caruta, trasa de doi cai superbi. Si asa, traditional, au pornint, cu  fericirea schitata pe chipul lor, spre biserica.
Dupa cununia religioasa, ne-am indreptat catre  restaurantul din Făgăraș unde mirii împreună cu invitații sau distrat de minune. 
Va mulțumim ca am fost martorii eterni ai iubirii voastre. 

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram