Oamenii ne descriu ca fiind fotografi, însă noi vrem să credem că suntem povestitori. Redactăm iubirile oamenilor în imagini astfel încât momentele lor sa fie imprimanta in amintiri pe tot restul vieții. Nu suntem doar Elis & Alex, echipa din spatele unui eveniment fotografic, suntem sot si soție, dar înainte de toate suntem cei mai buni prieteni.
Suntem împreună din adolescenta, de când amândoi aveam 16 ani, practic am copilărit împreună iar iubirea noastră s-a maturizat odată cu noi.

Stilul nostru de fotografiere este unul documentar (fotojurnalistic), gen lasam totul se desfășoare de la sine, deoarece momentele sunt caracterizate de naturalețea lor si regizarea lor nu-si are rostul. Este povestea de iubire pe care oamenii au scris-o cu ajutorul destinului, iar noi o rescriem cu ajutorului aparatului.
De pilda, suntem persoane creative asa ca nu va lipsi simțul artistic si epic pentru a da unicitate evenimentelor voastre.

We are Elis(Photographer) and Alex(videograf) best friends, travellers, a wife and husband photography team in Brasov, Romania . We love working together. We couldn’t be more excited to have the privilege of photographing events 

Fotograf Elis:

  Sunt pregatită de sistemul de învățământ sa fiu psiholog, dar îndrăgostită de aparatul foto din adolescenta, mi-am schimbat obiectul de studiu, cu unul mult mai creativ-fotografia digitală.
Fotografia pentru mine este ca un râu învolburat care colecționează trăirile vieții. Este o adicţie valoroasă care mă ajută să fac o incursiune în viețile oamenilor.

  Îmi place să mă intiulez o autoare de povesti deoarece tind să rescriu povestile de iubire ale oamenilor din perspectiva fotografiilor. Astfel, clipele pe care le imortalizez – cu ajutorul aparatului – devin un reflex al prezentului pe aleea pozelor.
Cel mai frumos lucru, ca fotograf de evenimente, este ca ajungi sa cunoști oamenii in momentele lor unice. Si nu spun ca doar faci cunostinta cu ei, ci chiar ajungi sa trăiești alături de ei aceleași emoții si sentimente.

 

 

 

  Sunt vegetariană de vreo 15 ani. Iubesc sa mă plimb în natură, animalele, cărţile, oamenii buni si ceaiul cald. Nu agreez oamenii rai si detest sportul. N-ai sa ma vezi decât alergând dupa carţi-sportul minţii, iar în rest alerg dupa copaci și mă întrec cu munţii ca să-mi mențin sufletul in forma.

  Ador sa ma trezesc dimineața lângă soțul meu si in torsul pisicuțelor mele (momentan am cinci pisicuțe). Si cred cu tarie ca iubirea are un privilegiu , face oamenii fericiți. Nu poti sa supraviețuiești fara iubirea celor din jur. Fără iubire sufletul este mutilat. Ura si raul sunt martirii durerii. Asa ca nu le lasa sa învingă. Lupta cu iubire, pentru ca iubirea făureste binele.

 

 

Videograf Alex:

  Sunt tipul care se ocup de partea video a unui eveniment. Imi place sa călătoresc, mai ales în tara mea, pentru ca avem o țară frumoasă de care ma mândresc cu ea. Așadar, adesea îmi place sa ma urc in masina si sa ma îndrept spre necunoscut. Iar de ori de câte am ocazia, imi place sa privesc răsăritul cu se dilata in fata marii.

 

 

 

 

 

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram