In  ce  oras locuiti?
 Locuim  într-o zona de munte, mai exact in orașul Brașov, evident, cel  mai frumos oras din tara noastră. 

Mergeti si la evenimente ce au loc in afara Brașovului ?
Da, fotografiem si evenimente ce au loc in afara Brașovului. Oferim servicii  in  Brașov, in jur de 50 de km, fara costuri suplimentare. 
 Pentru evenimente ce sunt la o distanta mai mare, implica costuri de deplasare; in functie de durata si locatia evenimentului  se poate solicita o taxa de transport + cazare. 

Câte fotografii vom primi de la nunta noastră? 
Depide de pachetul ales, insa acest numar poate creste sau descreste in functie de  numarul de  ore petrecute la evenimentul vostru. 

Cate timp veți fi prezenți la  eveniment?
Prezenta noastră va fi  in functie de pachetul pe care l-ați ales. Putem fi alături de voi doar câteva ore la biserică. Sau daca optați pentru pachetul cel mare suntem alături de voi până după tăierea tortului de la restaurant. Așadar, vom fi alături de voi pana la ultimul moment din programul vostru, care de cele mai multe ori se încheie cu tortul.

La botez vom surprinde taina botezului, dansul,  ursitoarele, show-ul dansatorilor si tortul.

La nunta surprindem cununia religioasa, slujba religioasa, iar la restaurant surprinde recepția, furatul miresei, dansul mirilor, show-ul dansatorilor, torul si aruncatul buchetului  sau daca mai aveți in program si dezgatitul miresei.
După aceste momente ne vom retrage de la petrecere voastră, pentru a ne face somnul de frumusețe pentru ca a doua zi s-ar putea sa  avem alte evenimente de onorat.

 Toate fotografiile sunt editate?
Evident si obligatoriu. Toate fotografiile pe care le veti primi sunt  editate. Nu oferim pozele in original needitate. Click AICI pentru mai multe detalii.

Cand primim fotografiile?
Dureaza intre 15-20 de zile lucrătoare ca fotografiile sa fie gata. Insa Este posibil sa va surprindem si sa le treminam mai repede. 

Faceti si albume de nunta?
Da, oferim albume. 

Ce aparate foto folositi?
Pentru fotografiere folosim dslr-urile profesional de la Nikon, iar pentru filmare folosim o camera  video de la Panasonic. Pentru orice problema tehnica, detinem echipament de backup, astfel încât fotografiile  sa nu  fi compromise. 

 Va ocupați si partea video a unui eveniment ?
Da, ne ocupam si de partea video a unui eveniment. 

Trebuie sa va asiguram meniu in timpul evenimentului?
Da si  va recomandam, pe cat posibil  sa avem un loc la o masa unde sa fie aproape de  ringul de dans. Exclus ca noi sa fim repartizați într-o o alta încăpere decât cea in care are loc nunta. Astfel  vom rata cele mai importante momente ale nuntii voastre. 

Putem sa ne intalnim?
Evident. cel mai important lucru este sa ne cunoașteam.

Cum rezervam data? 
Se plateste o taxa de 30% din valoarea pachetului. Avansul reprezinta   rezervarea datii. Restul din suma se va achita la sfârșitul evenimentului. 

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram