Prezenta noastră la un botezul este o binecuvântare, deoarece botezul întruchipează  familia. Familia este cea mai mare valoare pe care o putem moșteni  de la viata. Ea participa la dezvoltarea noastră personala. Si daca acesta valoare nu exista, e bine sa-ti clădești propria ta familie, unde iubirea  reprezintat scopul suprem al vieții.
Așadar, astăzi e vorba despre familie.
La începutul lunii septembrie a fost un eveniment memorabil, pentru  Cătălina şi sotul  ei, Ovidiu, care au avut cele mai mari emoţii, deoarece fiul lor, Mateo-Iancu, a fost creștinat.

Ziua am început-o cum nu se putea mai bine, micuțul Mateo ne-a întâmplat cu zâmbetul pe buze. Asa ca pentru el fericirea este un lucru foarte simplu…ea se manifestă prin zambete  si sunete. Si pentru noi, sa fim la un botez, însemnă fericire. Copiii voștri ne fac ziua mai frumoasa.

Pe parcursul evenimentului  tinerii  părinți, sau distrat alături de invitați de minune. Ce poate fi mai frumoas decât sa fii inconjurat de familie, rude, prieteni apropiați si, nu in ultimul rand, de nasii, părinții spirituali a lui Mateo , care cu siguranță  vor fi alături de ei si ii vor îndruma si le vor da putere să mearga înainte in cele mai grele momente ale vieții lor.
Ne bucuram ca am fost alături de voi într-un moment important din viata voastră. Va urăm tot binele din lume.

Cu drag, echipa Fotodream

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram