Astăzi este vorba despre familie, despre dragostea de părinte si zâmbete inocente. Am descoperit o familie minunata, Irina & Alex, care sunt cu siguranță doi oameni împliniti deoarece au doi copii, Ayan si Andrei, frumoși si minunați.
Am o mare satisfacție cand vad babelusii ca zâmbesc ori de cât ori le vorbești sau le zâmbești. Ayan, face parte din acesta categorie de bebeluși zâmbitori. Si  alături de fratele sau Andrei, sunt doi copii norocosi pentru ca s-au născut într-o familie in care dragostea se simte, se aude si este dovedita.
Familia este locul unde trebuie sa găsim  pace și înțelegere. Iar  cel mai important factor care sta la baza unei famili fericite este iubirea reciproca. Si UNDE există IUBIRE reciproca EXISTĂ si încredere și respect. Cu toate ca tind sa ma repet, pentru ca am mai spus-o si o s-o mai spun de fiecare data cand am ocazia, Daca părintii se iubesc si copiii se simt iubiti. Doar oamenii care nu se iubesc reciproc nu-și iubesc copiii cu adevărat.

Pentru Irina, tânăra frumoasa mamica, taina botezul a  început cu emoții, potrivit tradiției ortodoxe copilul trebuie scăldat  in cristelnita. Si ca orice mama adevărat si-a făcut griji pentru fiul ei, Ayan, si l-a rugat pe preot sa aibă grija si sa nu-l scufunde prea mult in apa. Ca urmare a acestei discuții,  preotul s-a indreaptat către noi si a început sa ne  confeseze supărările. Era indignat fata de ceea ce il rugase mămica. Mai pe scurt de cand trebuie sa faca el  ce zice lumea, ca el știe ce trebuie sa faca. I-am spus faptul ca acest lucru este firesc, ca este doar rugămintea unei mămici îngrijorate si trebuie sa o înțelega. Sa nu uitam ca anul trecut  din nefericire un bebelus a decedat din cauza faptului ca preotul l-a scufundat in cristelnita. Ca atare aceste întâmplări nefericite trag după sine și alte consecințe, si de aici iau naștere temerile părinților.
 Prin urmare, daca eram in situați lor si eu as fi  solicita preotului sa nu-mi scufunde  copilul in apa… Mai pe românește i-as fi spus sa aiba grija sa nu-mi înece copilul.

După taina botezui am fost la restaurant in  Poiana Brașov unde tinerii părinți, alături de invitați s-au distrat pana noaptea târziu.
Le mulțumim ca ne-au ales sa le fim alături in astfel de momente minunata.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram