Săptămâna trecută a fost  vorba despre ei, Ana & Alexandru, un cuplu frumos si special, pe care i-am îndrăgit de îndată ce i-am văzut. Ne-am întâlnit pentru prima data chair in ziua nuntii lor. Ne-a fost cam dificil sa stabilim o întâlnire înainte de nunta, datorita faptului ca ei  locuiesc momentan in Germania. Insa, totul a descurc minunat. Parca ne cunoșteam de o viata când ne-am văzut.
A fost o si frumoasa si plina de emoții. Totul a descurs minunat. Iar dupa cununia civila, am stabilit sa mergem împreună cu ei si  cu nasii, sa facem  ședință foto in natura.
Chiar si vremea a ținut cu noi, mai ales ca înainte cu o zi   a plouat toată ziua. Iar dimineața când ne-am trezit era înnorat, iar ceata si-a făcut simțită prezenta. Insa, soarele, triumfător, s-a strecurat printre nori ca sa ne faca ziua mai frumoasa.
Dar nu asta  contează, pentru ca oricum ar fi fost vremea tot reușeam noi ne simțim bine. Pentru ca cel mai esențial lucru din viata este iubirea ce-i lega pe oameni.
Daca oamenii se iubesc, o pot face si atunci când ploua. Știți vorba aceea din bătrâni ca dacă ploua in ziua nuntii este un semn bun, semnifica bogăție si mult altele.
Așadar, rezultatul a fost pe măsura, cu asa miri frumosi nu putea decât sa iasa  niște fotografii minunate. Asa ca va las va delectați ochii cu  cei doi  miri  si, evident cu minunata natura.
Le uram tot binele din lume si ne bucuram ca ne-au ales sa va fim alături  de ei intr-o zi atat de importanta.

Follow by Email
Facebook
YouTube
Instagram